BROD

Iz naše ponude izdvajamo:

 • 1.

  KRSTARENJA

  Želite uživati u moru, skrivenim uvalama, povijesnim i kulturnim znamenitostima hrvatske obale, mediteranskim specijalitetima? Prepustite nam organizaciju nezaboravnog godišnjeg odmora.

 • 2.

  RIBARSKE RUTE

  U predsezoni i postsezoni Elizabeth D možete unajmiti za ribarske rute po vrlo povoljnim cijenama. Organizaciji ribarskih ruta pristupamo individualno. Za detaljni opis i ponudu slobodno nas kontaktirajte.

 • 3.

  TEAM BUILDING

  Organiziramo poslovne seminare, poklonite prijateljima i poslovnim partnerima krstarenje, motivirajte suradnike i u zimskom periodu godine. Putovanje se u cijelosti može prilagoditi Vašim željama i potrebama.

Naša nit vodilja

 • Krstarenje je jedinstveni životni stil koji obiluje različitim aktivnostima i koji razvija prijateljstva i obiteljska ujedinjenja...

Elizabeth D - motorni jedrenjak

…je brod koji u sebi nosi duh prošlosti, opremljen je najmodernijim sadržajima, 4 udobne dvokrevetne kabine sa privatnim toaletom, restoran, prostrana paluba... Namjena broda je višednevno krstarenje Kvarnerom i Jadranom, gdje gosti mogu uživati u moru, prirodi, raznolikim istarskim i kvarnerskim ribljim specijalitetima…

Elizabeth D  je brod dugačak 15 metara,  izgrađen sav u drvu, starinskoga  izgleda ali sa svim mogućim komoditetom koji Vam omogućavaju uživanje u  prekrasnoj, netaknutoj  prirodi.

Kapacitet broda je 8 osoba. U svim kabinama kao i u sali za ručavanje  uvedena je klimatizacija, da bi provedeno vrijeme na brodu bilo što ugodnije. Svakodnevni odmor, sunčanje i uživanje u putovanju omogućeni su na prostranoj palubi broda.