PONUDA

Iz naše ponude izdvajamo:

 • 1.

  KRSTARENJA

  Želite uživati u moru, skrivenim uvalama, povijesnim i kulturnim znamenitostima hrvatske obale, mediteranskim specijalitetima? Prepustite nam organizaciju nezaboravnog godišnjeg odmora.

 • 2.

  RIBARSKE RUTE

  U predsezoni i postsezoni Elizabeth D možete unajmiti za ribarske rute po vrlo povoljnim cijenama. Organizaciji ribarskih ruta pristupamo individualno. Za detaljni opis i ponudu slobodno nas kontaktirajte.

 • 3.

  TEAM BUILDING

  Organiziramo poslovne seminare, poklonite prijateljima i poslovnim partnerima krstarenje, motivirajte suradnike i u zimskom periodu godine. Putovanje se u cijelosti može prilagoditi Vašim željama i potrebama.

Naša nit vodilja

 • Krstarenje je jedinstveni životni stil koji obiluje različitim aktivnostima i koji razvija prijateljstva i obiteljska ujedinjenja...

Iz ponude izdvajamo:

-      CHARTER - najam broda + skiper

-      KRSTARENJA- otocima sjevernog Jadrana sve do Kornata s mediteranskom gastro ponudom (trajanje: 7 dana i više)

luka polaska: Trget

ruta putovanja: Trget, Osor, Martinšćica, Punta križa, Silba, Ist, Molat, Zvesinec, Dugi otok, Telašćica, Kornati, Iž Veliki, Olib, Ilovik, Lošinj, Unije i povratak u Trget

-      VIKEND I MALA KRSTARENJA - Sjeverni Jadran (po dogovoru)

-      RIBARSKA DRUŽENJA- jednodnevna i višednevna druženja i ribarske rute sjevernog Jadrana (po dogovoru)

-      POSLOVNI SEMINARI - team building

-      POSEBNA PONUDA - romantični medeni mjesec ili bilo koja druga proslava koju želite održati na našem brodu

Krstarenje Kvarnerom i Jadranom brodom Elizabeth D

Na krstarenje se kreće svake subote oko 14:00, iz Trgeta, male luke u Istri ( udaljena je oko 60 min. od Rijeke). Vraća se natrag slijedeću subotu oko 8:00. U Trgetu je na raspolaganju parkiralište koje se ne naplaćuje, te tako naši gosti mogu ostaviti svoja vozila na sigurnom mjestu, dok uživaju u krstarenju.

Ploviti ćete po predivnom moru, vidjeti prekrasne plaže, uživati u netaknutoj prirodi, zaustaviti se u uvalama, zaljevima, otocima Cresu, Lošinju, Kornatima i mnogim drugim. Kristalno cista voda omoguciti će Vam kupanje i ronjenje u bilo koje vrijeme dana.

Tijekom sedam dana krstarenja stići ćemo do Kornatskih otoka smještenih ispred grada Zadra. To je otočje koje broji 365 malih, potpuno nenaseljenih otoka. Njihove potpuno netaknute plaže  idealno su mjesto za uživanje i odmor od svakodnevnoga stresa. Daleko od svih opasnosti pravi su raj za najmanje, koji mogu uživati igrajući se u vodi ili na plaži.

Na putovanju, kapetan Dino, vrlo poznati ribič, omogućiti ce Vam, da okusite različit asortiman kvalitetnih i svježih riba i ribljih plodova, spremanih na vrhunski i nezaboravan način – pravi raj za Vaše nepce!

Sada Vam ne preostaje drugo nego da uplovite na odmor Vaših snova. Kapetan Dino je počašćen što Vas može ugostiti na prekrasnom brodu „Elisabeth D“.