POČETNA

Iz naše ponude izdvajamo:

 • 1.

  KRSTARENJA

  Želite uživati u moru, skrivenim uvalama, povijesnim i kulturnim znamenitostima hrvatske obale, mediteranskim specijalitetima? Prepustite nam organizaciju nezaboravnog godišnjeg odmora.

 • 2.

  RIBARSKE RUTE

  U predsezoni i postsezoni Elizabeth D možete unajmiti za ribarske rute po vrlo povoljnim cijenama. Organizaciji ribarskih ruta pristupamo individualno. Za detaljni opis i ponudu slobodno nas kontaktirajte.

 • 3.

  TEAM BUILDING

  Organiziramo poslovne seminare, poklonite prijateljima i poslovnim partnerima krstarenje, motivirajte suradnike i u zimskom periodu godine. Putovanje se u cijelosti može prilagoditi Vašim željama i potrebama.

Naša nit vodilja

 • Krstarenje je jedinstveni životni stil koji obiluje različitim aktivnostima i koji razvija prijateljstva i obiteljska ujedinjenja...

Krstarenje Kvarnerom i Jadranom brodom Elizabeth D

Dragi gosti, sretni smo što Vas možemo ugostiti na našem prekrasnom brodu i zaželjeti Vam DOBRODOŠLICU!

Kapetan Dino je počašćen što Vas može ugostiti na brodu „Elizabeth D” i povesti Vas na prekrasna krstarenja po Kvarneru i otocima sve do Kornata.

Doživite najljepše more na svijetu. Krstarenje Kvarnerom motornim brodom "Elizabeth D" ostavit će nezaboravno sjećanje.

Labirinti tisuće otoka, kupanje u skrivenim uvalama, svaku noć spavanje u drugoj luci, mediteranske delicije vrhunskog kuhara samo su dio ponude koja Vas očekuje.

More je tradicija naše obitelji i prenosi se generacijama s koljena na koljeno. Profesionalni kapetan broda s dugogodišnjim iskustvom u upravljanju brodom po raznim vremenskim uvjetima, ribolovu, poznavanju prelijepih uvala, skrivenih plaža i mjesta netaknute prirode, garancija su sigurnosti i dobre zabave koju Vam nudimo.